Je collega zonder Learnbeat account uitnodigen voor Learnbeat

Bijgewerkt door Eva Derks

Hoe nodig ik een collega uit voor een docentenaccount?

Je kunt een collega die nog niet met Learnbeat werkt, uitnodigen om een eigen Learnbeat account aan te maken.

Stappen
  • Je klikt op het poppetje met jouw naam linksonder in het hoofdmenu om bij jouw instellingenscherm te komen. In dit scherm vind je onderaan de knop 'Nodig een collega uit voor Learnbeat'.

• Je vult het (school)mailadres van je collega in (aan dit mailadres wordt het nieuwe Learnbeat account van je collega gekoppeld).
  • Je klikt op Verstuur uitnodiging.

Je collega ontvangt een mail om een account aan te maken op het door jou ingevulde mailadres. Het nieuw aangemaakte account van je collega wordt automatisch gekoppeld aan dezelfde school als waar jij aan gekoppeld bent.

Wil je een account laten aanmaken voor een collega die aan een andere vestiging gekoppeld moet worden, kun je ons dat laten weten door te mailen naar support@learnbeat.nl.