Je collega zonder Learnbeat account uitnodigen voor Learnbeat

Aangepast 6 days ago door Joep van Gils

Je kunt een collega die nog niet met Learnbeat werkt, uitnodigen om een eigen Learnbeat account aan te maken. In jouw instellingenscherm (de knop met het poppetje) vind je de knop 'Nodig een collega uit voor Learnbeat'.

Stappen

• Je klikt op de knop 'Nodig een collega uit voor Learnbeat'.
  • Je vult het e-mailadres van je collega in (aan dit mailadres wordt het nieuwe Learnbeat account van je collega gekoppeld).
  • Je drukt op de knop 'verstuur uitnodiging'.

Je collega ontvangt een mail om een account aan te maken op het door jou ingevulde mailadres. Het nieuw aangemaakte account van je collega wordt automatisch gekoppeld aan dezelfde school waar jij aan gekoppeld bent. Wil je een account laten aanmaken voor een collega die aan een andere vestiging van de school gekoppeld moet worden, dan kun je contact opnemen met support@learnbeat.nl.