Klas verwijderen

Bijgewerkt 1 month ago door Čiska Jansz

Om een klas te verwijderen uit jouw dashboard navigeer je via 'Mijn klassen' linksboven in je account naar 'Beheer klassen' rechts in je scherm. Je archiveert de klas, dat betekent dat behaalde resultaten in de klas niet verloren gaan.

Let op: wanneer jij de klas verwijdert, zien jouw leerlingen en collega's de klas ook niet meer.
  1. Ga in het homescherm ('Mijn klassen') naar 'Beheer klassen' rechts bovenin je scherm.
  1. Selecteer de gewenste klas.
  1. Kies voor Wijzig docenten of klas.
  1. Klik op de prullenbak met 'Verwijder klas'.

De klas is nu gearchiveerd. Wil je een gearchiveerde klas terugzetten? Lees dan het artikel over het terugplaatsen van klassen.

Voor docenten VO: Klassen waar voortgang in is gemaakt, worden na afloop van het schooljaar automatisch gearchiveerd. Op die manier begin je ieder schooljaar met een opgeruimd dashboard. Ontwikkelklassen zonder leerlingen worden niet gearchiveerd.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de supporttoeter linksonder in je Learnbeat account, via support@learnbeat.nl of door te bellen naar 020 70 09 854.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)