Bestaande klassen aanpassen

Bijgewerkt 2 months ago door Eva Derks

Nadat je een klas aangemaakt hebt, kan het voorkomen dat je nog aanpassingen wilt maken. Hieronder wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld de klasnaam en het niveau aanpast.

Naam en niveau van de klas aanpassen

Om de klasnaam of het niveau van de klas te wijzigen navigeer je via 'Mijn klassen' linksboven in je account naar 'Beheer klassen' rechts in je scherm.

1. Klik in het homescherm ('Mijn klassen') op 'Beheer klassen' rechts in het scherm.
  1. Selecteer de gewenste klas.
  1. Kies voor Wijzig docenten of klas.
  1. Klik op Wijzig Klas met het potloodje.

Door op het potloodje te klikken kun je de naam, het niveau en het leerjaar van de klas wijzigen. Klik tot slot op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.

Wil je een collega toevoegen als mededocent aan de klas? Klik dan bij stap 4 op 'Voeg een docent toe' en selecteer de betreffende collega.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de supporttoeter linksonder in je Learnbeat account, via support@learnbeat.nl of door te bellen naar 020 70 09 854.