MBO - Lesmateriaal bestellen & activatiecode invoeren

Bijgewerkt 1 month ago door Jill Gotink

Activatiecode invoeren

In sommige gevallen is er een activatiecode nodig om toegang te krijgen tot lesmateriaal, bijvoorbeeld voor het lesmateriaal van ECM. Leerlingen krijgen dan onderstaande schermen te zien, waarin het lesmateriaal nog 'op slot' is.

Leerlingen voeren de activatiecode in die zij eerder (in hun persoonlijke inbox) van onze support service hebben ontvangen. Als de leerling nog geen activatiecode heeft besteld, maar wel direct aan de slag wil gaan, kan dit ook. De leerling kan in dit scherm namelijk ook kiezen om de activatiecode direct te bestellen.

Lesmateriaal bestellen

Door op 'Ik wil bestellen' te klikken, bestelt de leerling direct een licentiecode via Learnbeat.nl. Na het plaatsen van de bestelling kan de leerling direct met het materiaal aan de slag. Later wordt er een automatische factuur naar de leerling gestuurd. Let op dat er niet dubbel besteld wordt door/voor de student!