Lesmateriaal bestellen & activatiecode invoeren

Aangepast 2 weeks ago door Jill Gotink

Activatiecode invoeren

In sommige gevallen is er een activatiecode nodig om toegang te krijgen tot lesmateriaal. Bij het lesmateriaal van ECM is dit bijvoorbeeld nodig. Leerlingen krijgen dan onderstaande schermen te zien, waarin het lesmateriaal nog 'op slot' is.

Leerlingen voeren de activatiecode in die zij eerder (in hun persoonlijke inbox) van onze support service hebben ontvangen. Als de leerling nog geen activatiecode heeft besteld, maar wel direct aan de slag wil gaan, kan dit ook.De leerling kan in dit scherm namelijk ook kiezen om de activatiecode direct te bestellen.

Lesmateriaal bestellen

De leerling kan door op de knop 'Ik wil bestellen' direct een licentiecode bestellen via Learnbeat.nl. Na het plaatsen van de bestelling kan de leerling direct met het materiaal aan de slag. Later wordt er automatisch een factuur naar de leerling gestuurd. Let er hierbij wel op dat de leerling niet dubbel bestelt.