Recente antwoorden nakijken

Bijgewerkt 8 months ago door Jill Gotink

Werken jouw leerlingen in een verschillend tempo, of moeten ze verschillend lesmateriaal maken? Dan is het handig om na te kijken via recente antwoorden. Met recente antwoorden, kun je als docent de meest recente antwoorden van leerlingen inzien.

Via het voortgangsscherm, navigeer je naar de meest recente antwoorden van de klas (boven in het scherm), of van de individuele leerling (achter de betreffende leerling).

Filters

Zoals je van Learnbeat gewend bent, kun je door middel van de filters verder inzoomen op bepaalde zaken. Filteren is mogelijk op:

• Klas
  • Leerling
  • Score
    • Nog niet nagekeken
    • Fout
    • Goed
  • Type lesmateriaal
    • Ingeleverde bestanden
    • Open vragen
    • Toetsvragen
  • Lesmateriaal

Opties

Door middel van de knop opties, is het ook hier mogelijk om het scherm anders te weergeven.

• Modelantwoord tonen
  • Origineel antwoord tonen
  • Kijk antwoorden na aanzetten