Toetsen exporteren en printen

Aangepast 1 week ago door Jill Gotink

Het is nu mogelijk om gemaakte toetsen te exporteren en te printen. Zodra je navigeert naar de gewenste toets en klikt op de bril (voortgangsscherm) kan je bij het tabblad ‘voortgang & cijfers’ onderaan de pagina kiezen voor ‘exporteer antwoorden van leerlingen’.

Er verschijnt een pop-up scherm, waarbij je de toets kan opslaan als pdf of kan printen. De wens om toetsen te exporteren is er al langer. Dit kan waardevol zijn bij de overgang naar een andere school of bij mentorgesprekken.