Lesmateriaal en scores printen

Bijgewerkt 2 months ago door Jill Gotink

We hebben Learnbeat gemaakt om interactief lesmateriaal te bekijken en opgaven te maken. We kunnen ons echter voorstellen dat er uitzonderingssituaties zijn waarbij het handig is om het lesmateriaal in een PDF op te slaan of te printen.

Lesmateriaal (met antwoorden) opslaan en printen

Je kunt bij de opgaven uit iedere standaard activiteit, klikken op 'print'. Vervolgens zijn er de opties 'print met antwoorden' of 'print zonder antwoorden'. Nadat je jouw gewenste optie hebt gekozen, verschijnt er een nieuw scherm, waarbij je de opgaven daadwerkelijk kan printen, of juist kan opslaan als PDF.

Voortgang en resultaten van toetsen opslaan en printen

Het is mogelijk om van de voortgang van een toets een overzicht te downloaden als Excelbestand en af te drukken. Dit bestand download je vanaf het voortgangsscherm (het brilletje). Door te klikken op 'Voortgang' en het gewenste onderdeel, kom je in het tabblad 'Voortgang en cijfers'. Daar zie je onderaan de pagina de mogelijkheid om punten en cijfers te exporteren, of de antwoorden van de leerlingen te downloaden.

Resultatenoverzicht per leerling

Om het resultatenoverzicht per leerling te downloaden of te printen ga je naar het resultatenscherm (het icoontje met de grafiek). Daar selecteer je de gewenste leerling(en) en download je rechtsboven in het scherm het bestand door op 'Print PDF' te klikken.