Lesmateriaal en scores printen

We hebben Learnbeat gemaakt om interactief lesmateriaal te bekijken en opgaven te maken. We kunnen ons echter voorstellen dat er uitzonderingssituaties zijn waarbij het handig is om het lesmateriaal in een PDF op te slaan of te printen.

Materiaal opslaan en printen

Je kunt de opgaven uit iedere leeractiviteit opslaan als PDF en vervolgens afdrukken. Dit doe je door in het lesmateriaalscherm (icoontje met het koffertje) naar de opgave te gaan, en vervolgens op de knop 'Opties' te klikken rechtsboven in het scherm, en dan op 'Print' te klikken. Je kunt het materiaal met of zonder modelantwoorden opslaan en eventueel afdrukken.

Voortgang en resultaten opslaan en printen

Het is ook mogelijk om van de voortgang van het materiaal een overzicht te downloaden als excelbestand en af te drukken. Dit bestand download je vanaf het voortgangsscherm (het icoontje met het brilletje). Door te klikken op 'Voortgang' en het gewenste onderdeel, kom je in het tabblad 'Voortgang en cijfers'. Daar zie je onderaan de pagina de mogelijkheid om punten en cijfers te exporteren, of de antwoorden van de leerlingen te downloaden.

Om het resultatenoverzicht per leerling te downloaden of te printen ga je naar het resultatenscherm (het icoontje met de grafiek). Daar selecteer je de gewenste leerling(en) en download je rechtsboven in het scherm het bestand door op 'Print PDF' te klikken.