Het resultatenscherm

Aangepast 1 month ago door Rosanne Mol

Van al het materiaal dat de leerlingen maken in Learnbeat worden de resultaten bijgehouden. Deze resultaten kun je filteren en uitlezen op de manier die jij zelf handig vindt. 

Het resultatenscherm

Klik op de grafiek in het linkermenu. Zo kom je in het resultatenscherm terecht. Zodra je klikt op een klas kom je in het overzicht met de gemiddelde score van elke leerling. Het gemiddelde is gebaseerd op het aantal vragen dat een leerling heeft gemaakt en met welke score de opgaven zijn gemaakt. De verticale as geeft het aantal opgaven aan en de horizontale as geeft de score aan. Je kunt de resultaten ook bekijken in een lijst. Rechts boven de grafiek kun je kiezen voor het tabje 'Lijst'. De leerlingen staan dan op alfabetische volgorde onder elkaar en daarachter zie je het aantal gemaakte vragen en de gemiddelde score. 

Een samenvatting per leerling

Per leerling kun je een samenvatting van resultaten inzien. Wanneer je op een leerling klikt, dit geldt voor zowel de grafiek als de lijst, kom je op een  persoonlijk leerprofiel van deze leerling. Je kunt zelf bepalen welke gegevens je in  wilt zien door gebruik te maken van filters onder de optie ‘Voeg toe’. Deze optie vind je links bovenaan de pagina. Je kunt bekijken op welke onderdelen de leerling goed scoort en welke onderwerpen er nog beter kunnen. Ook zie je de gemiddelde score op RTI-niveau van de leerling ten op zichte van het klassengemiddelde. De blauwe streep staat voor het klassengemiddelde. Je kunt dit overzicht bijvoorbeeld goed gebruiken als rapport en voor een ouderavond. Rechts bovenaan de pagina kun je er voor kiezen om het leerprofiel te printen.  


Hebben we je goed geholpen?