Leerling: aan de slag met Learnbeat

Bijgewerkt 3 months ago door Jill Gotink

Leerlingen: aan de slag!

Na inloggen kom je terecht op het beginscherm. Op het beginscherm vind je een eventueel nieuwsbericht en zie je je klassen overzichtelijk naast elkaar staan. Je klikt op de klas waarin je wilt gaan werken, ziet alle hoofdstukken en paragrafen staan en klikt op de activiteit waarin je bezig wilt gaan. Learnbeat onthoudt waar jij voor het laatst aan hebt gewerkt en hoeveel procent je hebt gemaakt. Een volgende keer kun je via het beginscherm direct verder met de activiteit waar je gebleven was.

Ben je in Learnbeat aan het werk en wil je terugkeren naar dit beginscherm? Dat doe je door te klikken op het huisje linksboven. In de menubalk links vind je verschillende andere iconen: lees hier wat die iconen precies betekenen.

Zelf nakijken

Met Learnbeat kun je zelf de antwoorden van open vragen nakijken wanneer je docent de antwoorden open heeft zet. In onderstaand filmpje worden twee antwoorden nagekeken. De meerkeuzevraag wordt door Learnbeat automatisch nagekeken. Bij de open vraag mag je zelf een score op je eigen antwoord geven, wat je doet nadat je het modelantwoord bekeken hebt. In het geval van onderstaand filmpje is het antwoord bijna goed, en de score dus 50%. Na het bekijken van het modelantwoord kun je als leerling je eigen antwoord aanpassen, waarna het antwoord 100% goed is.