Starten met Learnbeat

door Rosanne Mol

Je gaat Learnbeat gebruiken en navigeert naar inloggen.learnbeat.nl. En dan? Hier lees je alles over de basis van Learnbeat. Je vindt hier de functionaliteiten die worden aangeboden in Learnbeat en hoe je jouw account klaarmaakt om mee aan de slag te gaan met je leerlingen.

Je Learnbeat-account

Hier vind je meer informatie over de belangrijkste functionaliteiten, hoe je Learnbeat het beste kunt gebruiken en welk bestaand lesmateriaal er allemaal beschikbaar is.

Learnbeat - de basis
Navigeren in Learnbeat
Lesmateriaal

Inloggen

Er zijn verschillende manieren om in te loggen op Learnbeat en je kunt gebruik maken van verschillende koppelingen met bijvoorbeeld je ELO account of zelfs je Google Account. Hier lees je hoe je dat werkt.

Inloggen op Learnbeat
Wachtwoord vergeten

Klassen aanmaken en lesmateriaal beheren

Wanneer je een licentie hebt voor lesmateriaal kun je dit materiaal zelf toevoegen aan je klassen. Hier lees je hoe je dit materiaal toevoegt en hoe je nieuwe klassen kunt aanmaken.

Zelf klassen aanmaken
Klassen verwijderen
Leerlingen uitnodigen voor je klas

Leerlingen en docenten beheren

Je kunt leerlingen met een account op jouw school toevoegen en verwijderen uit je groepen. Ook kun je er voor kiezen om andere docenten toegang te geven tot de groepen in jouw account. Hier lees je hoe je dat doet.

Leerlingen beheren
Meerdere docenten aan een klas koppelen

Support

Kom je er even niet uit, of heb je inhoudelijke vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! We helpen je graag verder. Meestal heb je dezelfde dag al een antwoord op je vraag.

De toeter