Aan de slag met Learnbeat

Bijgewerkt 3 months ago door Čiska Jansz

Beste docent,

In deze tijden is het maar wát fijn dat we iets voor jullie kunnen betekenen door ons lesmateriaal en onze digitale leeromgeving tot aan de meivakantie beschikbaar te maken voor jullie. Je hebt je logingegevens voor Learnbeat inmiddels per e-mail ontvangen. Hiermee heb je toegang tot onze digitale leeromgeving. 

Hoe vind ik mijn weg in Learnbeat?

In Learnbeat vind je aan de linkerkant het hoofdmenu. Hiermee navigeer je met grote sprongen door de leeromgeving. Bovenin je scherm verschijnt het kruimelpad, waarmee kleinere stappen, binnen een klas maakt. Klik hier om te lezen hoe het menu werkt, en hoe je navigeert.

Support

Met deze e-mail proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen. Heb je vragen of kom je er niet uit? Gebruik ‘de support toeter’ links onderin het hoofdmenu in Learnbeat om ons te bereiken, we doen ons best je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Aan de slag

Volg onderstaande stappen om zo snel mogelijk aan de slag te zijn. Via de ingevoegde links kom je in onze supportartikelen terecht, waar je meer uitleg krijgt over de te nemen stappen. 

Stap 1: Maak een klas aan.

Klassen aanmaken in Learnbeat

Stap 2: Plaats lesmateriaal in jouw klas.

De bibliotheek

Stap 3: Nodig leerlingen uit.  

Leerlingen uitnodigen voor de klas

Werk je met Somtoday? Dan is het alsnog noodzakelijk voor jouw leerlingen om een Learnbeat account aan te maken. De werkwijze van leerlingen uitnodigen is alleen wel anders, lees hier de vervolgstappen van het werken met Somtoday.

Stap 4: Maak het juiste lesmateriaal beschikbaar

Leeractiviteiten zichtbaar maken voor leerlingen

Modelantwoorden beschikbaar maken

Werken met de studieplanner

Stap 5: Bekijk de voortgang van je leerlingen

Voortgangsscherm

Nakijken

Stap 6: Nodig collega's met wie je de klas deelt, uit voor de klas.

Collega die al een Learnbeat account heeft toevoegen aan een klas

Je collega zonder Learnbeat account uitnodigen voor Learnbeat

We gaan regelmatige webinars inplannen om jullie op afstand te trainen en zo meer houvast te geven. Zoals gezegd, gebruik de support-toeter om ons direct te bereiken; op alle werkdagen staan we voor je klaar.


Hebben we je goed geholpen?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)